Παραδεισένια Μέρη

Σαν ζωγραφιά!!! Χωριό Valldemossa, Μαγιόρκα - Ισπανία 


Το χωριό Valldemossa βρίσκεται στο νησί Μαγιόρκα της Ισπανίας. Το 1830 η Ισπανική κυβέρνηση επέτρεψε την πώληση των μοναστηριών σε ιδιώτες.Το όνομα Valldemossa προέρχεται από την ονομασία <> που του είχαν δώσει οι Μαυριτανοί όταν το είχαν κατά την κυριαρχία τους. Οι ισλαμιστές ήταν άρχοντες της Μαγιόρκα για 300 έτη από το 10ο αιώνα.
To χωριό περιτριγυρισμένο από δασώδεις λόφους και καταπράσινο τοπίο αποτελεί μια φυσική πανδαισία.
 
 
 

Étretat, Γαλλία..

Το Étretat είναι μια κοινότητα στην Νορμανδία της Γαλλίας. Tοπίο μαγευτικόμε απότομους γκρεμούς να καταλήγουν στην ακτή, φυσικές αψίδες να σχηματίζονται και το λευκό των βράχων να δένει αρμονικά με το γαλάζιο της θάλασσας. Οι επιβλητικοί γκρεμοί του Etretat φτάνουν σε ύψος 70 μέτρων, δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο.
 
 
Μαρίνα Γκόλντενμπελντ

Απίθανα τοπία

.

Μια παραλία κρυμμένη μέσα στο βουνό

  Μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στον κόσμο υπάρχει καλά κρυμμένη σε ένα απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη, και πιο συγκεκριμένα στα περίφημα Marieta Islands που βρίσκονται στην ακτή Nayarit στο Μεξικό. Στο εσωτερικό ενός βουνού, που δημιουργήθηκε από επαναλαμβανόμενες εκρήξεις ηφαιστείων από το 1900 και μετά, οι επισκέπτες βρίσκονται κυριολεκτικά μπροστά σε ένα φυσικό θαύμα που όμοιό του δεν υπάρχει αλλού. Μια μικρή παραλία μέσα στο βουνό δημιουργεί ένα από τα πιο ασυνήθιστα φυσικά τοπία που υπάρχουν στον κόσμο, η πρόσβαση στην οποία γίνεται μόνο με σκάφος ή κολυμπώντας 15 περίπου μέτρα μέσα σε μια σπηλιά. Τα Marieta Islands αποτελούν έναν μικρό ακατοίκητο παράδεισο, που το...

...στην Ισλανδία

Απίθανα τοπία στην  Ισλανδία. Χειμώνα-καλοκαίρι αλλά και κάθε εποχή του χρόνου ο τόπος αυτός είναι πανέμορφος και μάλιστα είναι εκπληκτικό το γεγονός πώς η φύση μεταμορφώνεται ανάλογα με την εποχή. Μεγάλα λιβάδια, όμορφες λίμνες, παγετώνες αλλά και ένα εκπληκτικό Βόρειο Σέλας στον ουρανό συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό που γίνεται όνειρο ζωής     φωτογραφίες André Alessio

Η δημιουργία της Σαντορίνης

Ένα εξαιρετικό βίντεο που δείχνει βήμα-βήμα το σχηματισμό του νησιού της Σαντορίνης από την περίοδο που ήταν ένα κυκλικό νησί μέχρι τις μέρες μας. Η Χώρα που κρέμεται πάνω στα βράχια και η δημιουργία του νησιού που προέκυψε από σεισμούς και εκρήξεις από 4 διαφορετικά ηφαίστεια παρουσιάζονται στο βίντεο του Nikos Korakakis που βασίζεται σε μελέτες και επιστημονικές έρευνες. Οι γεωμορφολογικές αλλαγές που έγιναν στο πέρασμα των αιώνων έδωσαν στο νησί της σημερινή του μορφή.

ΦΕΤΟΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνουν τα σχολεία… Καλοκαίρι…. Πού θα πάμε φέτος διακοπές?? 

Εννοείται στην.....Ελλάδα!!

Ταξιδεύουμε...Ελλάδα

Προϊόντα: 1 - 10 από 17
1 | 2 >>